Horváth Alexandra: HANGULATFÜGGŐ

8 800 Ft

Horváth Alexandra, cukrász, tortadekoratőr, az Egy csipet torta alapítójának kissé formabontó cukrászkönyve Hangulatfüggő címen kerül a piacra novembertől.

A szerző első könyvében valamelyest szokatlan, ám közérthető módon, érzelmi oldalról közelíti meg a desszertkészítés témakörét. A sütést egyfajta terápiaként definiálja, receptjeit pedig ennek megfelelően, hangulatok szerint rendszerezi.

A könyvben szereplő 60 receptet a változatosság és sokszínűség jellemzi, melyek között találunk innovatív és modern süteményeket, tortákat, de szerephez jutnak a nagy klasszikusok, valamint az egészségtudatos, de teljesen hétköznapi desszertek is.

A Török-Bognár Reni által megalkotott egyedülállóan izgalmas képi világ tökéletesen festi meg az egyes fejezetek mondanivalóját és teremt összhangot a tartalom és a hangulatok között.

Hangulatfüggő nem kizárólag a sütés szerelmeseihez szól, a modern és művészi köntös, amibe az alkotók bújtatták, lehetővé teszi, hogy bárki könnyen azonosulni tudjon vele, aki szereti a szépet és nyitott az újításokra.

60 recept, ráadásul sütemények, ó, és hangulatok alapján csoportosítva, változatos és sokszínű, soha nem láttam ennél szebbet!!!

Viccen kívül nagyon szép lett, szeressétek!

— Jókuti „Világevő” András

Megtaláltuk a tökéletes ajándékot!

— Cosmopolitan

300 készleten

Kategória:

További információk

Tömeg 900 g